Brazilian Jiu Jitsu:Seminar hos Roskilde Fight Factory

Gruppe billede Roskilde Fight Factory

Shimon og Joachim var i Roskilde for at holde et Brazilian Jiu Jitsu seminar hos Roskilde Fight Factory, som er en del af CheckMat Danmark. Der var et godt fremmøde som altid, det er fantastisk at se den udvikling som klubben har være igennem, fra første gang indtil nu. Man kan se at alle bliver bedre og at det kan betale sig at arbejde hårdt. Et flot stykke arbejde som instruktørene har lagt i klubben og ikke mindst Jonas Eggers. Stort tillykke med det.

Morten, Shimon, Joachim og Germantas. Morten og Germantas nye blå bælter

Selve seminaret var repetition af nogle af de teknikker som blev undervist i på Summer Campen af Leo Vieira. Til sidst blev der givet to meget velfortjente blå bælter ud til Morten og Germantas. De har begge to gjort en stor indsat og har klaret sig rigtigt godt til turneringer. Morten vandt EM guld her i januar. Så nu starter nye udfordringer for dem.

Jonas og Nicklas

Seminaret havde besøg fra to af vores andre CheckMat klubber, Seibukai Jiu Jitsu i Tåstrup og Kodokan BJJ fra Odense. Super fedt at Nicklas gider at tage hele vejen fra Odense for at deltage i seminaret.

Vi glæder os allerede til næste gang.

Vi ses på måtten

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar