Tilmeld jer DOBJJ og Copenhagen Open BJJ

checkmat

Tilmeld dig Danish Open BJJ 2014 og Copenhagen Open. Det er super vigtigt at vi bakker op omkring de få events der er i Danmark, så der kan blive ved med at være konkurrencer på højt plan herhjemme. Som Danmarks bedste team i BJJ, så er det vigtigt at vi viser flaget ved de her to store turneringer, så vi kan bevare vores titel.

Hvis du ikke har kæmpet før, så synes jeg helt klart at du skal prøve det. Lad være med at tænke på at du skal ind og præstere noget, men se det i stedet for som en del af din træning. Ved at deltage i turneringer lærer du en masse ting om dig selv, både fysisk og psykisk. Tag det som en oplevelse, alle er nervøse når de skal kæmpe. Selve det at kæmpe er bare slutproduktet af alt det hårde arbejde du har lagt i din træning.
Lad være med at vente med at tilmelde dig til sidste øjeblik, tilmeld dig nu, så forpligtiger du dig allerede nu til at være med og kan træne meget mere målrettet. Alle går og venter med at tilmelde sig, for så har man ikke bundet sig til noget endnu og så er det ikke så virkeligt, men tag beslutningen nu, i sidste ende vil du blive meget mere tilfreds fordi du tog et valg fra starten. Lige så snart du har skrevet dig op vil du helt sikkert også se anderledes på din træning og være mere fokuseret. Lad være med at fokusere på dine modstandere på listen, det stjæler bare din energi. Fokuser på det du vil og det du kan.

Do it!

Janni vinder den åbneklasse i lilla bælte

Der er ikke meget som slår følelsen af at vinde, og man vinder ikke noget hvis man ikke deltager.

Håber at alle klubber i CheckMat vil støtte op omkring dette, så vi kan stå stærkt sammen som et team.

CheckMat Danmark Summer Camp 2013

Gælder mig til at se jer allesammen kæmpe på måtten.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder og tagget , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar