BJJ seminar i Køge og Roskilde

Brazilian Jiu Jitsu Seminar hos Roskilde Fight Factory

I lørdags var Joachim og Shimon en tur i Roskilde og holde seminar hos Roskilde Fight Factory, som virkelig har udviklet sig meget siden første gang de var der. Det første seminar de holdt i klubben, var der 8 deltager og denne gang var der næsten 30 deltager.
niveauet er også blevet meget bedre end første gang. Det er fedt at se BJJ vokse i de enkelte klubber.

Vi ses næste gang.

Brazilian Jiu Jitsu Seminar hos Køge Fightsport

I torsdags var Joachim og Shimon nede i Køge for at holde et BJJ seminar hos Køge FightSport. Det blev et rigtig godt seminar med nye og kendte ansigter. Det er godt at se den udvikling som klubben har været igennem, da vi har fulgt den helt fra starten. Køge fik sig et nyt blå bælte. Stort tillykke til Tonny Hansen.

Det er et super stykke arbejde som bliver lagt i  klubben af Rasmus, Theo og alle de andre instruktører.

Vi ses næste gang.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar