Første generation af børne bælter

Graduering på børneholdet i BJJ

I går havde Arte Suave graduering på deres børnehold i anledningen af juleafslutningen. Det er første gang at der bliver givet bælter ud på børneholdet. De har haft deres børnehold i 3 år og er det første børnhold i BJJ i Danmark.

Der var 6 børn som fik en ny farve på deres bælter, resten af børne som ikke har trænet lige så længe, fik en streg på bæltet og er nu kommet tætter på at få et nyt bælte. Det er de første grå bælter som er blevet givet ud til børn i Danmark.

Det var nogle meget stolte og glade børn som nu kan holde jule ferie fra deres BJJ træning. Til sidst fik alle børne pebernødder og der blev taget et gruppe billede.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar