Seminar i Fightsport Køge og Odense BJJ

Joachim og Shimon Holder Brazilian Jiu Jitsu Seminar hos Odense BJJ

Sidste weekend var Joachim og Shimon i Odense for at holde seminar hos Odense BJJ. Der var 11 som var mødt op til seminaret. Seminaret var tre timers Brazilian Jiu Jitsu, hvordan man passer guarden og holder top kontrol. Det var første gang at Joachim og Shimon var i Odense for at holde et seminar.

Fightsport Køge gruppe billede

I dag var Joachim og Shimon igen ude og holde seminar, denne gang var de i Køge hos Fightsport Køge. Fightsport Køge har været sammen med teamet lige fra da de startede, og det er super fedt at se den udvikling som de har været igennem. Det er altid godt at komme ned til dem og undervise, folk træner hårdt og bliver bedre og bedre. Rasmus, Theo og de andre underviser i Køge gør et super stykke arbejde.

TrueDane gruppe billede køge fightsport

[youtube kujSEk4DUP0]

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar