To kæmper fra CheckMat Danmark med til verdens mest prestigefyldte turnering

Ida Hansson til ADCC

Alexander Trans og Ida Hansson har fået en plads til ADCC verdensmesterskabet i Notthingham i England, ADCC submission wrestling turneringen er den mest prestigefyldte turnering i verden. Det er kun de bedste af de bedste som kæmper til ADCC, stævnet bliver kun afholdt hver andet år. Det er anden gang at Arte Suave har to kæmper med til ADCC, sidste gang var det Ida og Shanti som deltog, da blev det afholdt i Barcelona.
Arte Suave er den eneste klub fra Danmark som har haft kæmper med til ADCC.

Der er ikke mange klubber på verdensplan som kan sige at de har to kæmper med i ADCC.

Alexander Trans til ADCC

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar