Seminar tur til de forskellige CheckMat Danmark skole

Seminar hos Lyngby BJJ

Torsdag d. 29 september var Shimon og Rune ude hos Lyngby BJJ og holde et seminar i Brasiliansk Jiu Jitsu. Der var både ny og gamle ansigter, godt at se at der sker noget udvikling i klubben, teamet var passering af spider guarden. Der blev ud delt nogle streger til Morten, Jacob og Philip. Stort tillykke til dem alle sammen.

Seminar hos Arte Suave Hillerød

Torsdag d. 6 oktober var Joachim og Shimon i Hillerød hos Arte Suave Hillerød, og adholdet et seminar i MMA og Brasiliansk Jiu Jitsu. De tre instruktøre for Hillerød, Rune, Musa og Steen, var mødt på sammen med Alexander Trans. Jonas som underviser i Bushi BJJ i Helsinge var også mødt op til seminaret. Der var en super god stemning og folk trænede hårdt. Vi gælder os til næste gang.

[youtube Cb7ATqNgUHs]

Seminar i Roskilde Fight Factory

Lørdag d. 8 oktober tog Joachim og Shimon til Roskilde for at holde et BJJ seminar hos Roskilde Fight Factory. Det var super fedt at der er sket så stor en udvikling på Fight Factorys BJJ hold. Stort tillykke til Christian, Joachim, Morten, Adam, Germantas, Edisa og Jonas med deres streger på bæltet.

[youtube so6_kaVi0_I]

Seminar Køge Fight sport

Torsdag d. 13 oktober var Joachim og Shimon i Køge og holde seminar hos Køge Fightsport. Temaet var det samme som i de andre klubber. Til Fightsports hovedinstruktør Rasmus kom det som en stor overraskelse at han fik sit lilla bælte. Rasmus har været på teamet i over 6 år og har arbejde hård med sin egen udvikling og udviklingen af klubben i Køge og er med til at sprede Jiu Jitsu uden for København. Og har gjort et stort stykke arbejde med at udvide teamet og har fået nogle dygtige kæmpere under sig. Stort tillykke til Rasmus og Køge Fightsport.

[youtube 4UVdKoHyaks]

Godt at se at der er en god udvikling ude i de forskellige CheckMat klubber i Danmark. Teamet bliver bedre og bedre.

Vi ses på måtten

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder og tagget , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar