Stor weekend for CheckMat Danmark

Denne week kæmper har vi folk som kæmper i London, Malmø og Irvine, Califonien.

Abu Dhabi World Pro BJJ
Ida og Shanti tager til London for at kæmpe om at få en plads i Abu Dhabi Pro Jiu Jitsu i Abu Dhabi. Hvis de vinder får de deres billet betalt til Abu Dhabi med alt betalt, for at kæmpe om hoved præmien på $4000. De kæmper i hver deres vægtklasse Shanti i -63.0 kg og Ida i +63.0 kg.

Frontier Open Battle PRODIGY

Jeppe “No Love” kæmper til Frontier Open Battle PRODIGY i Malmø. Jeppe skal kæmpe en amatør MMA kamp 2 x 5 min.

Pan Jiu-Jitsu Championship

Alexander er taget til Irvine, Califonien, for at kæmpe i Pan Jiu-Jitsu Championship. Som er en af de mest prestigefyldte turneringer inden for Brazilian Jiu Jitsu. Bagefter tager Alexander til Rio de Janeiro hos Ricardinho Vieira,  for at gøre sig klar til VM i juni, som også afholdes i Californien.

Dette indlæg blev udgivet i Events, Nyheder og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar